beats by dre cheap

Novi, a i unosan biznis. Krećemo li bračo blogeri?

Osijek:     Krivotvoriteljima bankovnih kartica jednomjesečni pritvor

Osijek, 24.01.2008., Hina

Protiv svih 7 osumnjičenika, koje se tereti da su organizirano krivotvorili bankovne kartice i druge dokumente, doneseno je rješenje o provođenju istrage, a protiv šestorice uhićenika, koji su sinoć privedeni u istražni centar toga suda, određen je i pritvor od mjesec dana.

Temeljem istražnog zahtjeva osječkog Odsjeka USKOK-a, a nakon ispitivanja šestorice privedenih osumnjičenika, istražni je sudac donio rješenje o provođenju istrage u posebnom istražnom odjelu USKOK-a. Jedan od osumnjičenika sinoć nije priveden, jer se nalazi u zatvoru u južnom dijelu Hrvatske, izvijestio je Sud.

U operativnoj akciji "Optičar", čiji su izvidi započeli u srpnju prošle godine, uhićeno je sedam osoba, iz Sinja, Osijeka, Omiša, Vodica, Tuheljskih Toplica i Zagreba, zbog sumnje da su, kao organizirana skupina, krivotvorenjem bankovnih kartica i njihovim korištenjem u platnom prometu, ostvarili ili pokušali ostvariti protupravnu dobit od 1,4 milijuna kuna.

U akciji je surađivalo nekoliko policijskih uprava, u koordinaciji USKOK-a i Ravnateljstva policije, a protiv osumnjičenika podnesene su kaznene prijave zbog udruživanja radi prijevare i krivotvorenja isprava.

 

A gdje smo mi tu.

Naš bosanski šarm,

naša snalažljivost, inovativne tehnologije...

Krećemo li i mi s biznisom.

Snivanje kao najveći dar božiji
http://hallim.blogger.ba
24/01/2008 14:35